Logo


KPJ Beachvolleybal 2018


Zon, zand en gezelligheid staan elk jaar centraal op eerste pinksterdag in Sint Nicolaasga. Het beachvolleybaltoernooi, wat inmiddels een traditie geworden is, komt dus ook in 2018 weer terug! Na succesvolle edities op het plein bij het Zalencentrum, zal deze plaats wederom het tropische hart worden op 1e pinksterdag!

 

KPJ BEACHVOLLEYBAL

Spanning, strijd en plezier daarvoor staat het KPJ Beachvolleybaltoernooi! Het 4x4 toernooi, verdeeld over 3 velden is elk jaar een hele belevenis! En de vraag is 'Wie wint dit jaar de felbegeerde beachvolleybal bokaal?!' Naast dat er fanatiek wordt gevolleybald zijn we ook erg blij met de vele toeschouwers die elk jaar voor de gezelligheid langskomen om te genieten van een zomerse pinksterzondag. 

 

DE EDITIE VAN 2018

Wij kijken terug op een zeer geslaagde editie van KPJ Beachvolleybal!

Naast het prachtige weer en de fantastische sportieve prestaties werd de 1e pinksterdag nog tot in de late uurtjes gevierd bij het Zalencentrum St. Nyk.

Ondertussen is het parkeerterrein met behulp van vrijwilligers en sponsoren alweer in zijn oude glorie hersteld. Daarom zouden wij de onderstaande bedrijven en personen nog één keer willen bedanken voor hun hulp!

KPJ Bedankt:

- Loonbedrijf Postma FA voor het leveren van het zand en het beschikbaar stellen van de kraan
- Jan Noppert (JN Transport) voor het verrijden van het zand
- J Postma GWW voor het laden van de vrachtwagen
- Handelsonderneming S Visser voor het beschikbaar stellen van een shovel
- Maurice Keulen voor het verrijden van het zand op het volleybalveld
- Age Bouma voor de hydraulische bezem
- Kramer's Bouwbedrijf voor het materiaal 
- Holiday Ice voor de ijsco's 
- Iwan en Ria voor de snackwagen
- Hans & Bernadette voor de goede zorgen

En natuurlijk bedankt aan alle deelnemers en bezoekers, jullie foto's zetten wij zo snel mogelijk op onze Facebookpagina!

 

ORIGINALITEITSPRIJS 2017

Naast de spanning van de wedstrijden is er ook altijd een kleine competitie voor het origineelste team! Het is elk jaar weer een verrassing en erg mooi om te zien, hoe elk team zich heeft voorbereid om zo origineel mogelijk voor de dag te komen! Dit wordt dan ook zeer gewaardeerd, vandaar dat er naast de winnaarsbokaal ook een originaliteitsprijs valt te winnen. Wat de prijs is, is nog een kleine verrassing, maar zeker is dat het de moeite waard is om met je team te strijden voor deze prijs! Zo worden niet alleen de sportieve prestaties beloond, maar ook de creatiefste!! 

 

WALL OF FAME

Wie kent het begrip Wall of Fame niet! Zelfs bij KPJ Beachvolleybal is er inmiddels sprake van een Wall Of Fame. Elk jaar strijden de teams om zowel de winnaarsbokaal als de originaliteitsprijs! De originaliteitsprijs is pas vanaf 2013 in het leven geroepen, maar vanaf 2010 zijn we begonnen met KPJ Beachvolleybal op de Boskrâne! Hierbij het overzicht van de winnaars:

 

2010 Winnaar toernooi 

Wimpies geen foto gemaakt

 

2011 Winnaar toernooi "Bunga's"

 

2012 Winnaar toernooi "Team Dynamite"

 

2013 Winnaar toernooi (foto 1) Origineelste team (foto 2)

 

 

2014 Winnaar toernooi (foto 1) Origineelste team (foto 2)

  

 

2015 Winnaar 18- toernooi (foto 1) Origineelste team (foto 2)

  

 

2015 Winnaar 18+ toernooi (foto 1) Origineelste team (foto 2)

  

 

2016 Winnaar vroege toernooi (foto 1) Origineelste team (foto 2)

  

 

2016 Winnaar late toernooi (foto 1) Origineelste team (foto 2)

 

Om alvast in de stemming te komen, kun je de foto's van de vorige drie jaren bekijken via onderstaande links:

 

GEEN VOLLEYBALTALENT?

KPJ Beachvolleybal is meer dan alleen beachvolleybal! Ben je dus net te laat met inschrijven of heb je helemaal geen zin om mee te doen? Twijfel dan niet, maar kom gewoon gezellig langs! KPJ Sint Nyk biedt naast het toernooi namelijk voldoende vertier met:

 

ALLROUND TROPISCHE DJ 

Naast dat de temperaturen op het veld natuurlijk snel oplopen, worden ook de bezoekende mensen getrakteerd op een tropische ambiance met de allround muziek van onze DJ. 

 

FUN 4 KIDS & MORE

    

 

GEZELLIGHEID EN HAPJE & DRANKJE

Gezelligheid is hoe dan ook een garantie tijdens het KPJ Beachvolleybaltoernooi! Er wordt gezorgd voor voldoende eten en drinken en iedereen is van harte welkom (GRATIS!). Dus kom gezellig langs voor een hapje & drankje!

 

VANAF 21:00 BEACHPARTY & PRIJSUITREIKING

De in carabische sferen verkleedde Zalencentrum zal het toneel zijn voor een echte summerparty! De entree voor deze beachparty is geheel gratis en je waant je even weg in de tropische culturen die Sint Nyk je te bieden heeft. Met een echte cocktailbar, surfplanken en wat al niet meer, herken je het Zalencentrum even niet meer terug. Top DJ Rene Friso die de zomerse beats weet te garanderen ishierbij de sfeermaker van de avond. Word verrast in de tropische klanken die het Zalencentrum te bieden heeft.

 

 

PRIJSUITREIKING

Tijdens de Beachparty zal de feestelijke prijsuitreiking van het KPJ Beachvolleybaltoernooi plaatsvinden! De originaliteitsprijs wordt hier ook bekend gemaakt en zowel de winnaar van het KPJ Beachvolleybaltoernooi als de winnaars van de originaliteitsprijs worden hier feestelijk gehuldigd! 

 

 

KORTOM KPJ BEACHVOLLEYBAL IS ER VOOR IEDEREEN!! TOT 1e PINKSTERDAG!